Header

FM Mode en Jeans | Artikel (en) Retourneren

 

Ruilen & Retourneren

Bij FM mode & Jeans kan je binnen 14 dagen je kleding terugbrengen.De bestelling kan je terugsturen via de post of terugbrengen naar de winkel. Bij retour sturen dienen alle artikelen ongebruikt en in originele staat te zijn.Een retourartikel wordt alleen in behandeling genomen, wanneer het artikel niet is gedragen, voorzien is van de van de originele labels en infokaartjes.Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop, dienen de artikelen retour gestuurd of gratis afgegeven worden aan bovenstaand adres. De verzendkosten voor het terugsturen van artikelen, zijn voor uw eigen rekening.

 

Accessoires en underwear kan niet worden geruild of geretourneerd. Vergeet niet de retourbon die bij je bestelling hebt gekregen in te vullen, dat zorgt namelijk voor de snelste afhandeling van je retourzending. Zowel bij retour via de post of winkel storten we uiterlijk binnen 10 werkdagen je geld terug. Als je voor een geretourneerd artikel een vervangend artikel bestelt sturen we dit gratis naar je toe, je kunt dit aangeven op de retourbon.

 

Retour via de post

Als je er voor kiest om je bestelling terug te sturen via de post kun je ons adres op het pakket vermelden. Vul de retourbon in en doe deze bij de artikelen in de doos. Verpak de kleding samen met de retourbon goed en breng het pakket naar het postkantoor.De verzendkosten voor het retour zenden zijn voor je eigen rekening.

 

Retour naar de winkel FM mode & Jeans

Je kunt de bestelling kosteloos terugbrengen bij de winkel FM mode & jeans. Neem de artikelen en de retourbon ingevuld mee en alles wordt binnen 10 werkdagen verwerkt. LET OP: Er worden geen kosten in de winkel terug betaald. De terugbetaling ontvang je op je bankrekening.


Ruilingen

Mocht je het bestelde artikel willen omruilen voor een ander artikel, dan is dit mogelijk. Je kunt het artikel met de retourbon volgens onze retourprocedure terugsturen en het gewenste artikel vermelden.Maar het is ook mogelijk het artikel in de winkel om te ruilen. Is het artikel dat je wilt bestellen duurder? Dat kan,het is mogelijk om het artikel alsnog te ruilen.Geef je gewenste artikel aan op het  retourenformulier en wij nemen dan contact met je op.